duminică, 11 noiembrie 2012

Tratamente
Tratamentul & Efecte secundare


În ultimii ani, a avut loc o explozie de avansuri de tratament de salvare impotriva cancerului de san, aduce o noua speranta si entuziasm. În loc de doar una sau două opțiuni, astăzi există un meniu de opțiuni de tratament copleșitoare care lupta amestec complex de celule de cancer în fiecare individ. Deciziile - chirurgie, atunci, probabil, radiații, hormonale (anti-estrogeni) terapie, și / sau chimioterapie - pot simți copleșitoare.

Breastcancer.org vă poate ajuta să înțelegeți stadiul de cancer și opțiunile corespunzătoare, astfel încât să și doctorii vă pot ajunge la cel mai bun plan de tratament pentru tine.

În următoarele pagini ale secțiunii de tratament și efectele secundare, puteți afla despre:

Planificarea tratamentului
Ce tipuri de tratament sunt disponibile, cel mai probabil, secvența de tratamente, optiunile de tratament pe stadiul de cancer, tratament și montarea în programul dumneavoastră.
Noțiuni de bază un al doilea aviz
Motive pentru obținerea unui al doilea aviz cu privire la planul de tratament, cum să meargă despre o achiziție, și ce să fac după ce ați luat-o.
Chirurgie
San-chirurgie conservarea (lumpectomy), mastectomie, iar limfatici disectie nod, si ce sa se astepte de la fiecare. De asemenea, incluse: chirurgie profilactica si reconstructie de san.
Chimioterapia
Cum lucrări de chimioterapie, care ar trebui să-l, diferite tipuri și combinații, și efecte secundare și cum să le gestioneze.
Radioterapia
Cum lucrări de radioterapie, care e pentru, avantaje, efecte secundare, și ceea ce să se aștepte atunci când luați.
Terapia hormonală
Legătura dintre hormoni si cancerul de san si cum diferite grupuri de droguri - inclusiv ERDs, SERMs, si inhibitori de aromataza - poate afecta care se leagă. De asemenea, acoperite: Efectele secundare ale terapiilor hormonale
Terapii specifice
Cum funcționează acestea, care ar trebui să le obține, cum acestea sunt dat, efecte secundare, și studii majore.
Complementare & Medicina holistica
Cum tehnicile complementare, cum ar fi medicina acupunctura, meditatia, yoga și ar putea fi un plus util pentru dvs. un tratament medical regulat. Include activități de cercetare privind tehnicile complementare și modalități de a găsi practicanți calificați.
Medicamente pentru reducerea riscurilor și tratament
O listă de referință de medicamente utilizate pentru a trata și de a reduce riscul de cancer mamar, inclusiv modul în care acestea funcționează, cărora le sunt, de obicei dat, și efecte secundare.
Tratamente pentru durere
Moduri de a trata cancerul si tratamentul legate de durere, inclusiv tipurile de medicamente și sfaturi privind vorbit cu doctorii despre durere.
Efecte secundare de tratament
O listă de referință a efectelor secundare și a modalităților de a le gestiona.
Limfedemul
Totul despre limfedem, inclusiv cine este la risc, ce să fiți atenți pentru, modul de a reduce riscul de limfedem flare-up-uri, și modul în care pentru a găsi un terapeut limfedemul.
Studii clinice
Care sunt studiile clinice și modul în care acestea funcționează, de ce sunt importante, și modul în care pentru a găsi studii care ar putea fi adecvate pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

medik